Keresés ebben a blogban

2011. június 22., szerda

böjt

Nem jelentkeztem már egy ideje, egészen egyszerűen azért, mert nincs miről írnom. Böjtölünk, de most nem önszántunkból. A legkisebbik fiunk elkapott egy jó kis hasmenéses vírust, borzalom, mi anyag ki tud jönni egy ilyen kis testből... na szóval ő beteg, a nagyobbikom megelőzésképp diétázik, mi meg szolidaritásból. Szegénykém olyan éhes, hogy ma a szájából szedtem ki a kutyakaját :S arról nem is beszélve, ha meglátja, valaki a konyhában van, rögtön ő is bekanyarodik. 
Na szóval a héten a konyhánkban a krumplin, rizsen, sárgarépán kívül más nem volt. 
De! A hétvégén megint nagy vendéglátásra készülünk, a kisebbik fiam "keresztelője" lesz, ami csak azért macskakörmös, mert nálunk nincs gyerekkeresztség, csak egy hasonló ünnep-a gyerekbemutatás. Na szóval készülünk a hétvégére. Kissé nehézkes még a szervezés- főleg 3 átvirrasztott éjszaka után, de igyekszünk. Most egy kis szabadságra mentem, de majd jelentkezek.

3 megjegyzés:

  1. Jobbulast a kisfiadnak, en is harom hete hasmenest, hanyast kaptam el, es tenyleg dobbenetes, mennyi minden kijon. :(( Remelem, hamarosan meggyogyul(tok)/ti nem kapjatok el.

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást és szép egészségben gazdag keresztelői ünnepet!

    VálaszTörlés
  3. Mielőbbi gyógyulást kívánok nektek! Aztán a hétvégén óvatosan falatozzatok!

    VálaszTörlés