Keresés ebben a blogban

2011. május 18., szerda

saláta- kesuszósszal

Az utóbbi másfél évben salátakészítésre nem nagyon volt lehetőségem. Két darab 3 éven aluli gyerek mellett még az átlagosnál jobb ebéd elkészítése is kész művészet, a saláta meg egyenest luxus. Ma úgy döntöttem, nem engedek a 48-ból, a salátával kezdtem a munkát.




hozzávalók:
2 fő részére 1 étkezésre
fél fej saláta
2 db paradicsom
1 fej lilahagyma
7 dkg kesudió-darálva
3 dl víz

A salátát, paradicsomot alaposan megmostam, a hagymával együtt felkockáztam. A hozzávalókat egy nagy tálban összekevertem. Közben feltettem a vizet főni, beletettem a darált kesudiót, felforraltam, addig főztem, míg besűrűsödött. Hagytam kihűlni, majd ráöntöttem a salátára. Evés előtt 10 percre hűtőbe tettem. Gabonafasírt és újkrumpli mellé került.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése