Keresés ebben a blogban

2011. február 15., kedd

keksz

Nagyon szeretjük a kekszeket. Főleg a Győri Édeset. De a hétvégén arra figyeltem fel, hogy a gyerekek full kiütésesek lettek a keksz után. Így aztán ma eltökéltem, ezentúl én magam fogok kekszet csinálni. Délután hozzá is láttam.

hozzávalók:
1 csésze darált zabpehely
1 csésze graham liszt
1 csésze fehér liszt
 1 tojás
6 ek étolaj
víz- annyi, hogy gyúrható legyen (kb 2 dl)

A hozzávalókat összekevertem, kinyújtottam, hosszúkás csíkokra vágtam, 180 fokon 15 percig sütöttem. A zab nagyon különleges ízt adott a keksznek, lefényképezni már nem tudtam... hamar elfogyott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése